Aquarium en The Great Communicators in Stork On Air Aquarium en The Great Communicators in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Aquarium en The Great Communicators in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Aquarium en The Great Communicators.

Deze week in de uitzending

De band Aquarium is vanavond te gast in de uitzending. De band bestaat uit Anneroos Schoeman en Maartje Duivenvoorden. Met twee gitaren en hun stemmen proberen zij een kunstwerk van harmonieuze klanken te maken. Beiden meiden maken eigen liedjes en sinds twee maanden hebben zij een bron van inspiratie in elkaar gevonden. Door veel te luisteren naar o.a. Bon Iver, Asgeir, Eefje de Visser, Laura Marling en Sufjan Stevens hebben zij hun eigen stijl van liedjes maken ontwikkeld.

Daarnaast is er aandacht voor het nieuwe album van The Great Communicators. 'Lucky Horse' komt bijna uit maar is al te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal. Er wordt gebeld met Arend Dijkstra van de band. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag