Forever Saturday en Taymir in Stork On Air Forever Saturday en Taymir in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Forever Saturday en Taymir in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Forever Saturday en Taymir.

Deze week in de uitzending

De band Forver Saturday is morgen te gast in de uitzending. De band bracht vorige week een nieuwe videoclip uit: Best Friends. De punkrock van de band wordt steeds volwassener en het is dus hoog tijd dat de band weer eens langskomt in de studio van Den Haag FM. 

Daarnaast is er aandacht voor het Taymir, de band geeft op 16 september hun allerlaatste optreden in het Paard van Troje. Er wordt gebeld met Mikkie, we vragen naar de reden van de 'break up' en naar wat de toekomst gaat brengen voor de bandleden. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag