Atma Mutriba en Paard van Stal Festival in Stork On Air Atma Mutriba en Paard van Stal Festival in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Atma Mutriba en Paard van Stal Festival in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Atma Mutriba en het Paard van Stal Festival.

Deze week in de uitzending

Atma Mutriba is maandag te gast in Stork On Air. De muzikant, beter bekend als Fantine Tho, draait al jaren mee in de muziek industrie in Brazilië maar woont nu al enige tijd in Den Haag. Ook in de hofstad weet ze op te vallen met haar muziek waar pop, latin, fusion, samba rock en soul in terug is te horen. De Braziliaanse speelt zaterdag op het nieuwe festival Jazz in de Regentes. 

Daarnaast is er aandacht voor het Paard van Troje. Het poppodium start zaterdag het nieuwe seizoen met het gratis toegankelijke Paard van stal festival met optredens van onder andere Lucas Hamming, The Sore Losers en Mitch Rivers. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag