Sára Hélène en St. Solaire in Stork On Air Sára Hélène en St. Solaire in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Sára Hélène en St. Solaire in Stork On Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Sára Hélène en St. Solaire

Deze week in de uitzending

Sára Hélène is morgen te gast in Stork On Air. De Hongaars-Nederlandse zangeres begon op haar veertiende met het schrijven van liedjes en ze maakt een mix van pop en groovy R&B sounds. De Haagse muzikant zingt zowel in het Hongaars als Engels en ze heeft het talent niet van een vreemde: haar vader is jazzpianist. Vrijdag speelt Sára Hélène op de twaalfde editie van Jazz in de Gracht. 

Daarnaast wordt er in de uitzending gebeld met Geert van Emden van St. Solaire. De deels Haagse band brengt in september de debuutsingle 'Morning Sun' uit en gaat van vrijdag tot en met zondag in 40 steden de single ten gehore brengen. Om het gehele project van touren te kunnen financieren en een videoclip te schieten is de groep een crowdfundingsactie gestart.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag