Pravini en Single Pilot in Stork on Air Pravini en Single Pilot in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Pravini en Single Pilot in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending:Pravini en Single Pilot.

Deze week in de uitzending

Pravini is morgen te gast in Stork on Air. Pravini combineert in haar muziek pop, soul en r&b met Indiase invloeden. Ze is geboren en getogen in Den Haag en ging nadat ze geslaagd was voor haar gymnasium op 18-jarige leeftijd richting Amerika om daar deel te nemen aan de Summer Performance Program op de Berklee College of Music in Boston. Jaren later speelt ze niet alleen veel in Nederland maar ook in het buitenland. Vorige maand won ze de Sing For Peace Award in Londen. .

Daarnaast wordt er in de uitzending gebeld met Matteo Lannelo van Single Pilot. Niet alleen De Kraaien hebben namelijk speciaal voor de Olympische Spelen een videoclip opgenomen, ook Single Pilot. De videoclip van ‘Winning’ is zaterdag verschenen.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag