Cockney’s World of Elastic Snakes en SuBmarine festival in Stork on Air Cockney’s World of Elastic Snakes en SuBmarine festival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Cockney’s World of Elastic Snakes en SuBmarine festival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Cockney’s World of Elastic Snakes en SuBmarine festival.

Deze week in de uitzending

Deze week is de Haagse band Cockney’s World of Elastic Snakes te gast in de uitzending. Als diverse dimensies elkaar kruisen dan krijg je ongeveer de muziek die Cockney en zijn maten maken. Deze band (met leden van onder andere Friends of the Family) maakt psychedelische muziek en staat komend weekend op het SuBmarine festival. De afgelopen maanden speelde de band al op Surfana en Keilefest. 

Daarnaast wordt er in de uitzending gebeld met Tim Heijmans van de Besturing over het SuBmarine festival dat komende zaterdag gehouden wordt. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag