New Dosis Audio en Bart Kerckhoff in Stork on Air New Dosis Audio en Bart Kerckhoff in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

New Dosis Audio en Bart Kerckhoff in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: New Dosis Audio en Bart Kerckhoff.

Deze week in de uitzending

Deze week is de Haagse band New Dosis Audio te gast in de uitzending. De band deed afgelopen jaar mee met verschillende bandwedstrijden (Road to Parkpop, Talent Event). De bandleden ontmoeten elkaar via muziekschool Ready To Play in Den Haag alwaar zij bandcoaching lessen volgen. Het klikte meteen ze wisten al snel een herkenbare eigen sound te creëren waarin hun pakkende melodiën centraal staan. Hun genre is uiteenlopend van stevige rock nummers tot een wat meer laid back sound. 

Daarnaast wordt er gebeld met Bart Kerckhoff. De bassist van Splendid heeft een soloproject onder de naam Les Anvers. De eerste single "Never Seem To Think" (samen met Damani Leidsman) is net uit. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag