AudioDayCare en Zeeheldenfestival in Stork on Air AudioDayCare en Zeeheldenfestival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

AudioDayCare en Zeeheldenfestival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: AudioDayCare en het Zeeheldenfestival.

Deze week in de uitzending

Deze week is de Delfts-Haagse band AudioDayCare te gast in Stork On Air. De band brengt binnenkort hun debuutalbum 'The Charm Offensive' uit en staat op 30 juni in het Paard van Troje om dit te vieren. De band nam hun album op in de E-sound studio's in Weesp, op de langspeler staan dertien liedjes. Van die liedjes gaan we er waarschijnlijk ook een paar horen in de studio. 

Daarnaast is er aandacht voor het Zeeheldenfestival, het grootste en gezelligste buurtfeest van de stad. Op het festival staan dit jaar grotere namen als Smutfish en Mala Vita maar natuurlijk ook weer een hoop speciale (typische) Zeeheldenbuurt acts. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag