Emmaly Brown en line-up Submarine Festival in Stork on Air Emmaly Brown en line-up Submarine Festival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Emmaly Brown en line-up Submarine Festival in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Emmaly Brown en de line-up van de eerste editie van het Submarine Festival.

Deze week in de uitzending

Deze week is Emmaly Brown te gast in Stork On Air. De zangeres, bekend van het televisieprogramma ‘The Voice of Holland’, brak eerder dit jaar niet alleen met haar management maar ze ging ook op zoek naar nieuwe bandleden. Emmaly heeft muzikanten gevonden en het resultaat is zondag te zien op Parkpop. Een voorproefje van het nieuwe materiaal hoor je maandag al op Den Haag FM.

Daarnaast is er aandacht voor het Submarine Festival, een samensmelting van het Plein Open Festival en Besturingsfest. Het Haags Pop Centrum maakt maandag in Stork On Air bekend welke acts er tijdens de eerste editie op zaterdag 23 juli in de Binckhorsthaven gaan optreden. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag