Dr. Justice & The Smooth Operators en Replayced in Stork on Air Dr. Justice & The Smooth Operators en Replayced in Stork on Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Dr. Justice & The Smooth Operators en Replayced in Stork on Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Dr. Justice & The Smooth Operators en Replayced.

Deze week in de uitzending

Deze week komt Dr. Justice & The Smooth Operators langs in de uitzending. Deze electro funk formatie maakt gelikte beats en catchy popsongs. De band brengt op zaterdag 18 juni in het Paard van Troje een nieuwe EP uit. Tijdens de uitzending wordt er gepraat maar natuurlijk ook gespeeld. 

Ook wordt er tijdens de uitzending gebeld met Eline van Liere van Replayced. De band brengt live in de uitzending de nieuwe single Nothing uit. Een primeurtje dus!

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag