Mushroom Mosis en Edo Storm in Stork on Air Mushroom Mosis en Edo Storm in Stork on Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mushroom Mosis en Edo Storm in Stork on Air

Vanavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Mushroom Mosis en Edo Storm.

Deze week in de uitzending

Deze week komt Mushroom Mosis langs in de uitzending. Oorspronkelijk begon het als een productie/songwriting project, maar al snel bleek dat ze de muziek veel liever zelf op het podium ten gehore brachten. Na lange tijd in de studio doorgebracht te hebben brengt de band op 15 juni hun EP uit het Paradiso. Genoeg reden om het duo weer eens uit te nodigen in de studio. Natuurlijk gaat de band ook liedjes spelen tijdens de uitzending! 

Ook wordt er gebeld met Edo Storm. De zanger van surf-fuzz band The Hazzah kwam vorig week plots met een eigen solo album. Op de het album staan veel breekbare slacker liedjes, totaal anders dan The Hazzah. Hoe is dat zo gekomen? 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag