Mik Adrian en Joop Roelofs in Stork on Air Mik Adrian en Joop Roelofs in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Mik Adrian en Joop Roelofs in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Mik Adrian en Joop Roelofs van Q65 in Stork on Air.

Deze week in de uitzending

Deze week  is Mik Adrian te gast in de uitzending. Op zaterdag 14 komt de debuut-ep 'Dawn' uit tijdens een release-show in de Zwarte Ruiter. Mik Adrian kwam al vaker langs bij in de studio, maar nu komt dan eindelijk het eerste echte werk van de band uit. Genoeg om over te praten dus, en nog veel meer om te spelen! 

Ook bellen de presentatoren deze week met niemand minder dan Joop Roelofs van Q65, Precies 50 jaar geleden verscheen de klassieker “ The life I Live” van de haagse Beat band Q65 . Naar aanleiding hievan wordt 14 mei een geveltekst met het refrein van het nummer onthuld aan de Loevesteinlaan, hoek Meppelweg, als ode aan de band en herinnering aan het Beatstad verleden van Den Haag Zuid West.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag