Small Time Crooks en David Benjamin in Stork on Air Small Time Crooks en David Benjamin in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Small Time Crooks en David Benjamin in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Small Time Crooks en David Benjamin.

Deze week in de uitzending

Deze week zijn de mannen van Small Time Crooks te gast in de uitzending. Komende zaterdag (23:30 uur) brengt de band hun nieuwe album uit in de Zwarte Ruiter. Afgelopen week kwam de clip voor de nieuwe single 'Two Shots' uit. Wat kunnen we verwachten van het nieuwe album? Wat kunnen we zaterdag verwachten? En natuurlijk – het belangrijkste – de band zal live spelen tijdens de uitzending. Het nieuwe album heet 'Broken Glass and 'stains from the past'.

Naast het optreden van Small Time Crooks zal er tijdens de uitzending gebeld worden met David Benjamin. Hij brengt een nieuwe EP uit (waarvan we al een liedje mogen laten horen!) en David speelt op Life I live! 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag