Jon Tarifa en Valerie Branoux in Stork on Air Jon Tarifa en Valerie Branoux in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Jon Tarifa en Valerie Branoux in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Jon Tarifa en Valerie Branoux.

Deze week in de uitzending

Deze week is niemand minder dag Jon Tarifa te gast in Stork on Air. Onlangs bracht de Nederlands/Albanese zanger de single 'Your time will come' uit. Het is niet de eerste keer dat Jon bij Den Haag FM te gast is, toch is er genoeg nieuws over te praten en zijn wij benieuwd hoe hij de Stork Profiler ditmaal doorbrengt!

Naast het optreden van Jon Tarifa wordt er in de uitzending gebeld met de zangeres Valerie Branoux, zij brengt op 15 april haar nieuwe EP uit in de Zaal 3 (de dependance van het Spuitheater). De singles Wait And Follow en Fraction waren voorlopers van de aankomende debuut-EP die op vrijdag 15 april wordt gepresenteerd. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag