Flat Iron en 'de Beste Singer-Songwriter van Centrum Den Haag’ in Stork on Air Flat Iron en 'de Beste Singer-Songwriter van Centrum Den Haag’ in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Flat Iron en 'de Beste Singer-Songwriter van Centrum Den Haag’ in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Flat Iron en 'de Beste Singer-Songwriter van Centrum Den Haag'.

Deze week in de uitzending

Deze week is Flat Iron te gast in de studio. De band, met zangeres en gitarist Dieuwertje Dierick, bassist Wouter Romeijnders en drummer Ben Ascherman, maakt een mix van grunge, stonerrock en hardrock en bestaat sinds eind 2014. Het female fronted rocktrio presenteert donderdag 24 maart de eerste gelijknamige EP in het Paardcafé. 

Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe wedstrijd 'de Beste Singer-Songwriter van Centrum Den Haag'. Popschool Den Haag zoekt in samenwerking met Cultuurschakel naar Haags Talent. Muzikanten kunnen zich tot 4 april inschrijven en strijden 13 april in Prins27 om de titel. De winaar gaat er vandoor met een groot aantal Haagse festivaloptredens waaronder een plekje op het 'People's Stage' op Parkpop. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag