Seed of Ayawaska en Floortje van der Kooy in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Seed of Ayawaska en The Cavern.

Deze week in de uitzending

Live bij Stork on Air komt deze week wederom Seed of Ayawaska langs, de band was onlangs al te gast bij ons maar heeft nu een hele goede reden om weer langs te komen: de band heeft Talent Event gewonnen! Met een daverende show en prachtig juryrapport ("In de voetsporen van Led Zeppelin") won de band afgelopen vrijdag de finale in de grote zaal van het Paard van Troje. Hoe was dat? Wat gaat er de komende tijd gebeuren? Genoeg te bespreken dus weer. 

In de uitzending wordt ook gebeld met Floortje van der Kooy van The Cavern. Zij opende onlangs een eigen studio, The Alley genaamd. Hoe kan zo'n jong meisje een studio open? Wat zijn ze allemaal van plan en hoe gaat het met The Cavern. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag