Ed Struijlaart en Single Pilot in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Ed Struijlaart en Single Pilot.

Deze week in de uitzending

Live bij Stork on Air, in de studio, niemand minder dan Ed Struijlaart! De singer-songwriter is weer helemaal terug met zijn (oude) hitje Tricks Up My Sleeve. Hoog tijd dus voor Ed om meer eens langs te komen in de studio, en te praten over wat het nieuwe jaar hem allemaal gaat brengen. Zijn album, zijn optredens en zijn leven. En hopelijk speelt hij ook nog een aantal liedjes! 

In de uitzending wordt ook gebeld met Matteo Lannella, toetsenist in Single Pilot. Die band staat in de finale van de Grote Prijs van Nederland, een prijs die al menig Haags bandje gewonnen heeft. Hoe liggen de kansen voor Single Pilot? En wat als ze de prijs winnen? 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag