Olax, Joan Auer en Bryony Burns in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week, een volle uitzending met twee telefoongesprekken en een live-optreden van Bryony Burns.

Deze week in de uitzending

Maandag is de singerwriter Bryony Burns te gast in de uitzending. Zij zal naast een aantal liedjes spelen ook vertellen over de 26 jaar dat ze al bezig is met muziek enpoëzie. Zelf luistert ze met veel liefde naar artiesten als John Martyn, Jeff Buckley, Nick Cave en Juliétte and the Licks. Burns speelt aankomende vrijdag in het HPC Cafe met Jon Auer, een levende legende (bekend van dé power pop bands van de jaren '90: The Posies en Big Star). De presentatoren zullen tijdens de uitzending ook nog met Auer aan de telefoon hangen. 

Afgelopen vrijdag bereikte ons het trieste nieuws: Olax stopt ermee. De exentrieke liedjesschrijver zet een punt achter zijn soloproject. Waarom? En wat kunnen we nu verwachten? Dat hoor je maandag in Stork on Air, wij bellen hem gewoon op. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag