Vortex University en Rät N FrikK in Stork on Air Vortex University en Rät N FrikK in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Vortex University en Rät N FrikK in Stork on Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week is de band Vortex University te gast en bellen de presentatoren met Eelco van Rät N FrikK.

Deze week in de uitzending

Maandag is de band Vortex University te gast in de uitzending, de band bracht eind vorig jaar de single 'City of Love' uit. De videoclip van dat nummer werd kort voor de aanslagen opgenomen in Parijs, het nummer heeft dus een dubbele lading gekregen. Vortex University bracht in 2015 een EP uit, wat heeft het nieuwe jaar voor de band in petto? 

Rät N FrikK gingen van 'obscure' underground act naar veel gevraagd producersduo (op onder andere tracks van Ronnie Flex, inmiddels is die video al 600.000x bekeken). Binnenkort komt er echter weer eigen werk aan. Wat kunnen we verwachten? Hoog tijd voor een telefoontje met Eelco van Proosdij. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
 
Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag