Danella Smith en The Levi's in Stork on Air

Maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Deze week in de uitzending: Danella Smith en The Levi's.

Deze week in de uitzending

Vanavond is Danella Smith te gast in de eerste uitzending van 2017. Danella is van Namibische afkomst en schrijft in het Engels en Afrikaans. Haar liefde voor het Afrikaanse landschap en cultuur is duidelijk terug te horen in haar muziek. In 2017 lanceert zij haar nieuwe single Fake Fake Trees met een videoclip. Daarna volgt haar debuut album.

Ook wordt er in de uitzending gebeld met de Haagse band The Levi's, deze gaan er namelijk mee stoppen. Het was al een tijdje stil rond de band, en een paar dagen geleden werd dit bericht op Facebook geplaatst: “Het was een mooie band. We hebben een mooie tijd gehad en mooie muziek gemaakt, maar het is klaar. The Levi’s stopt ermee. We willen iedereen bedanken die de band ergens in de loop der jaren een warm hart heeft toegedragen. We hebben twee jaar geleden nog wat muziekjes opgenomen. Hiervan brengen we er nog eentje uit. Het nummer waar we onze optredens steevast mee eindigden leek ons wel passend. In circles we go!” 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘Het Haagse muziekverleden in het heden’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM. Fragmenten van de uitzending zijn wekelijks terug te horen via Soundcloud

Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo dan (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar storkonair@denhaagfm.nl en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.

Liever je muziek per post versturen? Stuur het dan naar onderstaande adres.
Den Haag FM
t.a.v. Stork On Air
Laan van 's-Gravenmade 4
2505 AK Den Haag