F.A.S.T. is terug! (voor even) F.A.S.T. is terug! (voor even)

Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0 en de Haagse Pop Prijzen

, Redactie 3voor12 Den Haag

F.A.S.T. is terug! (voor even)

Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0 en de Haagse Pop Prijzen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse Pop Nach is jaarlijks de grote ‘finale’ van de Haagse Pop Week. Voor deze editie zijn de handen ineen geslagen met F.A.S.T. Surfdorp. Vorig jaar won het evenemententerrein de Haagse Pop Prijs voor het beste initiatief, maar moest eind oktober wegens herontwikkelingsplannen de deuren sluiten. Een groot gemis voor de stad en dus alle reden voor een reünie.

Daarom zal op zaterdag 22 oktober het gedachtengoed van F.A.S.T. centraal staan in het Paard van Troje. Voormalig burgemeester Geert Verhoeff is gevraagd als curator, wat heeft geleid tot een programma met bekende vrienden van F.A.S.T. Surfdorp, zoals Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0 en Woody. Daarnaast worden de Haagse Pop Prijzen uitgereikt in de categorieën Beste Initiatief, Aanstormend talent en Dé Haagse Pop Prijs. In het Paardcafé presenteert Ready To Play een nieuwe lichting Haagse talenten. 

Het volledige programma van de Haagse Pop Nach bestaat uit:
Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0, Woody, Porto Verde, Sunny Sjoerd, Cockney’s World Of Elastic Snakes, Dr. Meraki, Koen Herfst, Ultimate Break Battle, Klooiklup en een Ready To Play special. De presentatie is handen van Justin Verkijk.
 
De reünie start om 21.00 uur en zal doorgaan tot 04.30 uur. Entree is gratis.

Meer informatie.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag