Vooruitblik: Bouck’s Festival Vooruitblik: Bouck’s Festival

Muzikale reis door de Boekhorststraat

, Tekst: Megan Lloyd

Vooruitblik: Bouck’s Festival

Muzikale reis door de Boekhorststraat

Tekst: Megan Lloyd ,

Voordat zaterdag de Haagse Popnach losbarst in het Paard van Troje, kan men om de hoek nog een festival bezoeken, het Bouck’s Festival. Met dit festival hoopt men de ondernemers van de Boekhorststraat in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd de bezoekers te verrassen met verschillende muzikale acts. Kers op de taart? Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt een gratis biertje.

Rivers in een tapijtwinkel of Quinten Meiresonne in de bouwmarkt zien spelen, het zijn geen alledaagse optredens. Het festival heeft daarom ook wel iets weg van een wijsje. Een ontdekkingstocht door de Boekhorststraat, met in bijna elke winkel een andere act. Wij bekeken het programma en selecteerden vier acts waarvan wij denken, daar moet je heen. 

Rivers

Deze country-pop act uit Amsterdam maakte vorig jaar al indruk tijdens de Popronde. In December komt de nieuwe EP uit, maar wellicht dat we daar aankomend weekend al iets van te horen krijgen.

Woof! Woof! Ridicule

De Haagse electropopband Woof! Woof! Ridicule is zaterdag in N&M tapijt winkel te bewonderen. We verwachten een hoop synthesizers en energie. Een welkome afwisseling tussen alle singer-songwriters die op het programma staan. De band is overigens te zien en te horen in een nieuwe reclame van een grote telecom-provider. 

Ruud Fieten

Afgelopen zaterdag stond Ruud Fieten nog te spelen in de Beergarden tijdens de Popronde. Daar maakte hij indruk met zijn pop/folk/country sound. Zaterdag is hij in vintage kledingwinkel Heet Strijken te zien.

Jara

Veel (half) Haagse namen op het programma. Zo ook Jara. De indie/pop singer-songwriter staat momenteel in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag