3voor12 Den Haag zoekt versterking

Schrijf, recenseer, interview, redigeer, film, bekritiseer en denk met ons mee!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse muziekplatform 3voor12 Den Haag zoekt versterking! De redactie van 3voor12 Den Haag breidt uit. We willen meer: meer rubrieken, meer verslagen, meer interviews en meer verhalen. En om dat allemaal te kunnen doen, moet het team uitgebreid worden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste (aspirant) journalisten, fotografen, schrijvers, eindredacteuren en social media-redacteuren. 3voor12 Den Haag werkt op vrijwillige basis, maar is een hele goede springplank voor een carrière in de muziekjournalistiek.

Als best bezochte lokaalsite van VPRO’s landelijke muziekplatform 3voor12 zijn we continu op zoek naar nieuw schrijf-, film-, fotografie- en eindredactietalent. Wil jij je passie voor muziek en journalistiek met anderen te delen? Dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres. Een team van gedreven vrijwilligers laat  dagelijks via reportages, interviews, recensies, video’s en nieuwsberichten zien wat er in de regio Den Haag op muziekgebied gebeurt. Bovendien is 3voor12 Den Haag perfect om journalistieke werkervaring op te doen en een netwerk op te bouwen.

Wat moet ik doen dan?
Meewerken aan 3voor12 Den Haag is in alle gevallen op vrijwillige basis, maar niet geheel vrijblijvend. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat voor de site inzetten. Maar daar staat tegenover dat je zoveel concerten als je kan mag fotograferen of recenseren. Niet alleen doe je heel veel praktische ervaring op, je ontmoet ook mede-muziekgekken en (internationale) artiesten die Den Haag aandoen, en in de rij staan om door jou geïnterviewd of gefotografeerd te worden. Binnen de redactie zijn er tal van dingen die je kunt doen: meehelpen met de planning, een eigen rubriek bedenken en schrijven, concert- en festivalverslagen maken, redigeren of meewerken binnen de social media-redactie. 

Ja, ik wil! Wat nu?
Denk je het team te kunnen versterken met een scherpe pen, planvermogen, oogverblindende foto's, presentatietalent of kritische eindredactietechnieken? Leuk!! Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.