Club 3voor12 Den Haag #44 Club 3voor12 Den Haag #44

Met Friends of the Family, Seed of Ayawaska en Single Pilot

, Redactie 3voor12 Den Haag

Club 3voor12 Den Haag #44

Met Friends of the Family, Seed of Ayawaska en Single Pilot

Redactie 3voor12 Den Haag ,

We horen u bijna denken: "dat is een godsgruwelijk spannend lijstje." En daar heeft u ook nog eens gelijk in. Op zaterdag 19 maart presenteren wij de 44ste editie van Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé. En wat voor ééntje! Friends of the family trapt de avond af met een unieke album preview, Talent Event winnaars Seed of Ayawaska gaan zichzelf nogmaals bewijzen en als kers op muzikale taart doen Grote Prijs finalisten Single Pilot een dijk van een set. We zien jullie op de 19de!

Friends of the Family

Op 24 maart 2016 presenteert Friends of the Family hun nieuwe album in de grote zaal van het Paard van Troje. Op zaterdag 19 maart kun je bij ons in het Paardcafé alvast een uniek voorproefje krijgen. De band zal namelijk een deels akoestische set spelen, waarin naast wat klassiekers een groot deel van de nieuwe liedjes gespeeld zullen worden. Dit is een eenmalige unieke kans die je niet mag missen! 

Single Pilot

Snoeiharde synthriffs en soulvolle elektrofunk. Single Pilot, met daarin de Hagezen Jeroen van Leeuwen en Matteo Lannella speelt voor het eerste sinds lange tijd weer eens in Den Haag. Dus maak je borst maar nat. En wat hebben ze een hoop meegemaakt! De Grote Prijs van Nederland finale, The Voice. Naast creatief en vakkundig musiceren, is Single Pilot vooral uit op live interactie met het publiek, waarbij het plezier en enthousiasme aanstekelijk werkt. Zodra de band eenmaal losbarst, blijkt het lastig stil te blijven staan. Ook in het Paardcafé, 19 maart! 

Seed of Ayawaska

Ze kwamen, ze zagen en ze overdonderden: Seed of Ayawaska was heel wat maatjes te groot voor hun medefinalisten tijdens Talent Event en paste daarom de grote zaal van het Paard van Troje perfect. De progressieve rock van de jonge gasten gaat de komende jaren voor heel wat opschudding zorgen, mooi dat wij ze dan al 'gehad' hebben. Kom deze band bekijken en kijk of Joris Wijsmuller gelijk had toen hij tijdens de uitreiking van de prijs zei "het leek even of ik Led Zeppelin zag spelen." 

Nadat de bands klaar zijn kan er nog flink doorgedanst worden, het collectief Smaakmakers verzorgt de muziek die avond. Haags, Brits, Amerikaans, Frans of Australisch, het maakt de mannen niets uit. Als het maar een heftig "Ooooh ja!"-gehalte heeft. 

Entree = GRATIS 
Aanvang = 21.00 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag