Bevrijdingsfestival 2016: programma compleet Bevrijdingsfestival 2016: programma compleet

O.a Pat Smith, The Cool Quest, Kenny B en Seed of Ayawaska

, Redactie 3voor12 Den Haag

Bevrijdingsfestival 2016: programma compleet

O.a Pat Smith, The Cool Quest, Kenny B en Seed of Ayawaska

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 5 mei barst op het Malieveld van Den Haag een van de grootste bevrijdingsfeesten van Nederland los. De organisatie heeft de programmering nu compleet. De afgelopen jaren is het festival uitgegroeid tot één van de grootste van de bevrijdingsfestivals in Nederland. Ook dit jaar zal het weer een groot feest van de vrijheid worden, met vier podia en namen als Sunnery James, Will and the People en Billy the Klit

Hoofdpodium

Op het Hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival staan de volgende acts: Maan, The Cool Quest, Schilderswijkband, Sunnery James & Ryan Marciano, Ceux Qui Marchent Debout, Ed Struijlaart & Friends, Kenny B, Álvaro Soler, The Beat 
en Will and the People.

Sena Talent Stage

Op het talentpodium van Bevrijdingsfestival staan de volgende acts: Seed of Ayawaska, Single Pilot, Lakshmi (ook op Club 3voor12 Den Haag #45), Sarah-Jane, Pat Smith (zanger Splendid), I Am Aisha, Cho, 2Famouscrw, DJ Ziggy ft. Versano Laroz, Maask en Billy the Kit. 

Vfonds Busplatform

Op het het speciale podium Busplatform zal het vooral draaien om Spoken Word: Haags Dichtersgilde, Puur Gelul met Jan J. Pieterse, Shelter City Bus Tour, Puur Gelul met Hind Hakki, Jan Pronk, Puur Gelul met Jeffrey Spalburg, Mostafa Hilali, Young Agga Debattle en Voice 4 Thought: Poetry Slam. 

All 4-music dance area

In de All-4 music dance area kan er hard gedanst worden op Mark Major, Victor Limishn, Ravi la Vida, SWG, Marlldexx, Daniel K., El Dani en Nelson Da Cruz. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag