3voor12 Den Haag tipt het Embassy Festival 2016

Welke acts mag je niet missen?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande zaterdag vindt op het Lange Voorhout het Embassy Festival plaats. Het Embassy Festival belooft bezoekers een culturele, culinaire en muzikale ontdekkingsreis in één dag. Of ze dat kunnen waarmaken kun je zaterdag beoordelen. Nadat je bij het Embassy Festival bent geweest kun je direct door, want het Haags Uit Festival begint aansluitend. Ook is er uiteraard het Paard van Stal festival in het Paard van Troje. Kortom, een cultureel weekend waar niemand zich hoeft te vervelen.

Shishani - 12:30 – 13:15 - Contemporary Stage

Als het weer een beetje mee zit kan dit een heerlijke soundtrack van de middag worden.De Afrikaanse invloeden zijn door de vele muziekinstrumenten (veel percussie) goed te horen, maar het is Shishani’s krachtige stem en songs, geïnspireerd op de Namibische cultuur, die de meeste indruk maken.

Hudson Taylor - 17:45 – 18:30 - Contemporary Stage

De Ierse broers Harry en Alfie vormen Hudson Taylor en brengen daarmee gelijk het pop gehalte van het festival omhoog. Met Ierse folk invloeden gegoten in een pop jasje is het een prima aanvulling van het festival.

Lachy Doley - 16:15 – 17:15 - Contemporary Stage

‘The most celebrated Blues Soul Rock Organ Player’ uit Australia - je moet het maar allemaal kunnen - staat aan het einde van de middag op het podium. Blues met rock invloeden en dat allemaal op een Hammond orgel.

EMBASSY FESTIVAL | ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 | 12.00 – 20.00 UUR  
LANGE VOORHOUT, DEN HAAG | GRATIS TOEGANG
MEER INFORMATIE OVER HET FESTIVAL: WWW.EMBASSYFESTIVAL.COM