3voor12 Den Haag Luistert

Week 46

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

The Black Veins – Pull It Together

Het Haagse bluesrockdrietal The Black Veins was een tijdje van de radar. Nu hebben ze een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Pull It Together’. Dit nummer met stevige bluesinvloeden doet een beetje denken aan de nummers van Triggerfinger en The Black Keys, maar dan met de kenmerkende stem van zanger Lesley. 

WOOT – Forever 27

WOOT kwam kort geleden al met nieuwe single ‘All Night Long’ en nu is daar de tweede release in korte tijd. Het nummer Forever 27 is een soort van luguber eerbetoon aan de 27 club waar zoals bekend een relatief groot aantal muzikanten lid van is geworden. Dit alles is gegoten in een groots elektropopjasje en met een refreintje van stadionproporties. Ook mag de kleine verwijzing naar Bowies ‘Rock ‘N’ Roll Suicide’ niet onopgemerkt blijven.

Niko – You Know

De gehele EP van Niko staat ondertussen op elk mogelijk streamingkanaal dat je maar kunt bedenken. Op YouTube heeft Nik ook al alle nummers voorzien van een video, en de laatste daarvan is ‘You Know’. Dit nummer lijkt over een ex-vriendin te gaan en de plannen die je voor jezelf maakt om ook verder te gaan, zoals: in een bar nachtdienst draaien of in een bandje gaan spelen. 

De 3voor12 Den Haag redactie doet zijn best om een zo'n breed mogelijke Haagse Spotify playlist samen te stellen. Wil je dat jouw frisse track, zwoele song of oorverdovend nummer op onze radar komt? Stuur dan een mailtje met een link naar jouw nummer naar playlist@3voor12denhaag.nl. De redactie kiest de tracks die genoemd worden daarna zelf uit.