3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week 42

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week 42

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

Folk Road Show/Port of Call – Harbour

De Folk Road Show is een band met leden uit verschillende landen/continenten. Een van hen is Pieter van Vliet ook bekend als Port of Call, deze geboren Leidenaar woont nu al een tijdje in Den Haag en heeft een tijdje geleden op onze clubavond gestaan. Het nummer ‘Harbour’ op het album van de Folk Road Show is afkomstig van zijn hand en zijn soloalbum is ook net uit. Op maandag 17 oktober staat Pieter om 22:15 in de Zeta in het kader van de Haagse Popweek.

Fara – Jungle

Fara is een Haagse act bestaande uit leden van voormalig Atlantic Attraction. Jungle, het nieuwste wapenfeit van de band, is een mix van lounge, synth en techno. Inclusief AVICII achtige vocalen en heel veel synthesizer, maar ditmaal van Haagse makelij. Ook Fara treedt op op de maandag van de Haagse Popweek, in de Rootz als onderdeel van het door de Goldenboys georganiseerde ‘Nooit Gewoon Geweest’ feest. Geen mogelijkheid ze daar te zien? Niet getreurd op 5 november staan ze op het Midi festival in Shaoxing, China.

Henk & Melle – Hot Cup

Het kan je nauwelijks ontgaan zijn, Henk & Melle hebben samen een plaat opgenomen. Hierover is al het een en ander geschreven en gezegd natuurlijk maar de nummers konden niet uitblijven in de 3voor12 Den Haag Playlist. Het nummer Hot Cup van de frontmannen van Hallo Venray en Smutfish heeft een lo-fi bijna Velvet Underground-achtige vibe met een Crash Test Dummies neurie melodietje. De heren presenteren dinsdag 18 oktober hun album.

De 3voor12 Den Haag redactie doet zijn best om een zo'n breed mogelijke Haagse Spotify playlist samen te stellen. Wil je dat jouw frisse track, zwoele song of oorverdovend nummer op onze radar komt? Stuur dan een mailtje met een link naar jouw nummer naar playlist@3voor12denhaag.nl. De redactie kiest de tracks die genoemd worden daarna zelf uit.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag