3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week 41

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week 41

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

AAPNOOTMIES – Saartje Kom Je Buiten Spelen

Over AAPNOOTMIES is al veel geschreven en gezegd, eindstand is dat de Haagse band lekker bezig is en dat steeds meer mensen in aanraking komen met dit fenomeen. Deze week releasen ze hun nieuwe single ‘Saartje Kom Je Buiten Spelen’, daarom hebben wij hem alvast in onze playlist gezet. Verwacht als vanouds bij zangeres Dinaira zweverige melodieën en interessante Nederlandse teksten, tel daarbij een nostalgische vibe bij op en je hebt de nieuwe single van de band!

Shockmount – Rise And Fall

Zoetermeer lijkt steeds meer een broedplek voor DJ’s/producers te worden, na onder andere San Holo maken wij nu kennis met Shockmount. Tijdens de maandag van de Haagse Popweek mag hij de avond in het Paardcafé afsluiten met zijn aller eerste set ooit. Op 9 september bracht de Zoetermeerse DJ zijn eerste single genaamd Rise And Fall uit. Deze drum n’ bass track maakt benieuwd naar wat Shockmount nog meer in petto heeft voor ons.

Niko – Posing Eyes*

Bij F was Nik van den Berg de ideale schoonzoon, bij Prinsenkind was hij die jongen waar je met een grote boog omheen zou lopen op straat. Nik is nu terug van zijn trip naar Los Angeles en heeft hij een nieuw project; Niko. Op 3 oktober kondigde hij uit het niets een EP genaamd ‘Laptop’ aan op Facebook daar zijn nu al twee singles van gereleased, waaronder Posing Eyes. Het is ietwat vreemde muziek (denk Mac deMarco) en de clips zijn niet minder vreemd maar toch blijft het hangen.

*Niko’s tracks staan nog niet op Spotify en kunnen zodoende nog niet in de playlist worden opgenomen. Dit maken wij veel vaker mee, via dit soort websites kun je makkelijk je muziek op de streamingdiensten krijgen. Het is 2016 for fucksake. 

De 3voor12 Den Haag redactie doet zijn best om een zo'n breed mogelijke Haagse Spotify playlist samen te stellen. Wil je dat jouw frisse track, zwoele song of oorverdovend nummer op onze radar komt? Stuur dan een mailtje met een link naar jouw nummer naar playlist@3voor12denhaag.nl. De redactie kiest de tracks die genoemd worden daarna zelf uit.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag