3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week 39

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week 39

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

Jon Tarifa - Don't Go

Don't Go

Don't Go

De van origine Albanese rapper Jon Tarifa (die wel al geruime tijd in Den Haag woont) maakt met zijn nieuwste nummer ‘Don’t Go’ een klein uitstapje naar zomerse singer-songwriter muziek. Het nummer gaat over iets of iemand niet los willen laten omdat het te veel voor je betekent, iets wat volgens de zanger voor iedereen wel herkenbaar is. De track bevat fijne zomerse klanken (inclusief kinderkoor) en maakt de luisteraar benieuwd wat Tarifa nog in petto heeft nu hij deze nieuwe richting is ingeslagen.

Linde Schöne - Club Overleeft Wel (Prod. FilosofischeStilte)

Club Overleeft Wel komt van de plaat Liefde van de Vloer

Club Overleeft Wel komt van de plaat Liefde van de Vloer

De zangeres Linde Schöne is geen familie van de middenvelder van Ajax en evenmin is zij Haagse. Wat doet haar track ‘Club Overleeft Wel’ dan in de playlist van 3voor12 Den Haag? Nou de productie op deze track is gedaan door FilosofischeStilte en die komt toevallig wel uit Den Haag, sterker nog hij stond afgelopen jaar op het Haagse podium op Parkpop. Het nummer is onlangs uitgekomen op de EP van Schöne genaamd ‘Liefde Van De Vloer’ waarop FilosofischeStilte een van de meewerkende producers is. De EP kwam ook nog eens uit bij één van de grootste hiphoplabels van Nederland namelijk Noah’s Ark en er staat onder andere een samenwerking met Hef op.

WOOT - All Night Long

All Night Long

All Night Long

WOOT heeft natuurlijk geen introductie nodig. Ze wonnen al eens de Grote Prijs Van Nederland en zijn een graag geziene gast op podia door heel Nederland. Onlangs begon de band rondom frontman Tobias Wolring al hints te geven dat er iets aan zou kunnen komen en inderdaad; niet lang daarna was daar ‘All Night Long’. De track neemt ons terug naar de jaren tachtig, waarin synthpop van bands als Ultravox en Depeche Mode de hitlijsten domineerde, maar nu in een hedendaags jasje. Het wachten is beloond, WOOT is terug. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag