3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week #9

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week #9

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

Taymir - Doghouse

De Haagse bravouretrein van Taymir is lekker op stoom aan het komen. Na een teaseperiode waar maar geen eind aan leek te komen – ja, we weten dat het nog 1,6 dag duurt dat de EP uitkomt – kwam de EP 'I Want It' eind vorige week uit. De drie nummers zijn precies wat we van Taymir kunnen verwachten (en eigenlijk ook eisen), kort, krachtig en catchy.  

Tim Akkerman - This Time It's For Real

Vorige week was hij nog te gast bij Stork on Air, Tim Akkerman. Daar vertelde hij over zijn grote liefde voor Bruce Springsteen. Ook vertelde hij dat hij druk bezig is met het doen van huiskamerconcerten (net als Ed Struijlaart en Pat Smith trouwens). Die HK (HuisKamer) concerten zijn een groot succes, Akkerman doet er wel drie per week. This Time It's For Real is de eerste single die uitkomt dit jaar, Akkerman vertelde dat hij enkel nog singles uit brengt (of liedjes online zet, zoals hij zelf zei).  

Vuigtuig - Naar de hemel

Vuigtuig presenteerde op Valentijnsdag hun EP Allerharten, dat werd een knus en romantisch feestje. Ondertussen is de EP op Spotify verschenen en is het dus hoog tijd dat de EP op ons lijstje komt (wil je trouwens dat jouw EP ook op Spotify en derglijke komt, kijk dan eens bij Songflow) Vuigtuig doet op 7 april het voorprogramma van Lucky Fonz III in het Paard van Troje.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag