3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week #7

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag Luistert

Week #7

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

Soul Sister Dance Revolution - Sun Makes the Shade

Afgelopen weekend was daar dan eindelijk de nieuwe single van Soul Sister Dance Revolution, en de eerste sinds het vertrek van Camiel Meiresonne (Son Mieux), zomer vorig jaar. Met 'Sun Makes the Shade' slaat de Haagse band een hardere, stevigere richting in, die helemaal niet slecht bevalt. Een goed voorproefje op het aankomende tweede album.

Mik Adrian - Thunderbird

Ah, eindelijk Mik Adrian op Spotify! Deze upcoming band uit het Haagse wist de afgelopen tijd al een stevige livereputatie op te bouwen, maar voor thuis hadden we helaas nog niets om onze oren mee te plezieren. 'Thunderbird' groovet heerlijk weg en doet ons een klein beetje denken aan wijlen F, wat absoluut als een compliment mag worden gezien.

Seed of Ayawaska - The Smell

Seed of Ayawaska won eind januari Talent Event 2015/2016 in een bomvol Paard van Troje. Volledig terecht, wat ons betreft. Als een van de finalisten mocht Seed of Ayawaska in de Basement Studio een nummertje opnemen, dat samen met de singles van de andere finalisten te vinden is op de Talent Event-compilatie. 'The Smell' knalt er lekker stevig in en doet ons alweer verlangen naar een live-optreden van de band. Komt dat net even goed uit, want op 19 maart staat Seed of Ayawaska op Club 3voor12 Den Haag!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag