3voor12 Den Haag Luistert

Week 49

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

Emmaly Brown Ft. Justice Toch – Nog Een Keer

Emmaly Brown heeft, nog voor het überhaupt kerst is geweest, een nieuwjaarsnummer eruit gegooid. Samen met rapper Justice Toch bezingt ze de vreugde en liefde op oudjaarsavond (de verschrikkelijke kater de volgende dag wordt achterwegen gelaten). De productie van Jumé geeft Emmaly’s refreintjes een Katy Perry vibe terwijl de gerapte stukken een erg hoog Mr. Polska meets D-Double gehalte hebben.

San Holo – Light

San Holo - Light

San Holo - Light

Producer San Holo gaat als een raket. Wie hem bijvoorbeeld volgt op Snapchat ziet dat  de tours door Amerika elkaar in rap tempo opvolgen. Daarnaast produceerde Holo ook de track ‘Testosteronbommen’ van onder andere rappers Fresku, Braz en Killer Kamal. Nu is daar het nieuwe nummer ‘Light’, een nummer dat zich ideaal leent voor menig club in heel de wereld, San Holo zet Den Haag goed op de kaart.

De Kraaien – Sinterklaas

Het ‘heerlijk avondje’ was uiteraard 5 december en de goedheiligman zelf was de zesde jarig. Daarom dat de heren van De Kraaien een speciaal nummer erover gemaakt hebben. Uiteraard gaat het bij Bernd Gansebev en Prins Clit in Paanham niet om hoe zoet je bent geweest, want de heren verwachten weinig cadeaus na de grote hoeveelheid kattenkwaad die ze uitgehaald hebben. Al met al een goed alternatief om te zingen als je je schoen eigenlijk niet wil zetten.

De 3voor12 Den Haag redactie doet zijn best om een zo'n breed mogelijke Haagse Spotify playlist samen te stellen. Wil je dat jouw frisse track, zwoele song of oorverdovend nummer op onze radar komt? Stuur dan een mailtje met een link naar jouw nummer naar playlist@3voor12denhaag.nl. De redactie kiest de tracks die genoemd worden daarna zelf uit.