3voor12 Den Haag Luistert 3voor12 Den Haag Luistert

Week #38

, Tekst: Frank de Jong, Eric Hoetjes

3voor12 Den Haag Luistert

Week #38

Tekst: Frank de Jong, Eric Hoetjes ,

Het is ons goud. De liedjes, beats, songs en ballades die geschreven worden in Den Haag. Nu komen er elke week wel nieuwe liedjes uit, soms wat meer en soms minder. Bij ons op de redactie maken wij elke week een afweging en houden een lijstje bij: de beste Haagse liedjes van dit moment. Dat lijstje zetten wij elke week online, voor jullie luisterplezier.

AVI ON FIRE – Pearls

AVI ON FIRE De naam zegt het al: helemaal hot. 3FM Serious Talent, mochten vorige week aanschuiven bij de Wereld Draait Door en doen dit jaar mee aan de Popronde. Het gaat lekker met Bram Wesdorp. Pearls is al even uit, maar na de toffe show op Club 3voor12 vroegen wij ons af waarom ze nog niet onze playlist stond. Het doet denken aan een combinatie van Grizzly Bear en Young The Giant. Catchy en muzikaal! 

Di-rect – Seesaw

Seesaw

Seesaw

Haagse giganten.  Di-rect. De band draait al jaren mee in de Haagse muziekscene en brengt consequent goed materiaal uit. Op de gloednieuwe ‘Fired Up’ springt de song ‘Seesaw’ eruit. De lyric-video hiervan is opgevrolijkt met een Jackson Pollock geïnspireerde achtergrond (door Spike zelf geschilderd!). Het is wat we verwachten van de nieuwe bezetting van Di-rect: dromerig gitaarwerk en een open te interpreteren tekst. Origineel? Mwah. Maar dat maakt de track niet minder lekker. 

3RD Man - Can You Hear Me

Can You Hear Me

Can You Hear Me

3rdman is al een tijdje een bekende band in Den Haag. In september bracht het viertal rond zanger/gitarist Jo de Roeck het nieuwste album genaamd '10' uit. Met hun stevige bluesrock heeft de band heeft meermalen in grote zalen als het Paard van Troje, Tivoli, 013 en zelfs de HMH gespeeld. In januari zullen ze wederom in Tivoli in het voorprogramma van The Golden Earring staan. Genoeg reden om te checken dus. 

Wij ontdekken dat veel van de nieuwere Haagse acts, bands en dj's nog niet hun weg weten te vinden naar Spotify (of andere streamingdiensten). Toch is het belangrijk dat je muziek gehoord wordt. Wij willen Haagse acts hier graag mee helpen. Lukt het niet om je muziek online te krijgen? Stuur ons een mailtje naar playlist@3voor12denhaag.nl. 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag