Machine Makes Man en The Indien in Stork On Air Machine Makes Man en The Indien in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Machine Makes Man en The Indien in Stork On Air

Maandagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke maandagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Maandagavond is Machine Makes Man te gast. Het rocktrio is geïnspireerd door acts als Muse, The Raconteurs en Incubus en nog geen jaar bij elkaar. Ondanks dat de drie leden dus nog niet zo lang met elkaar in de band spelen, is het opvallend hoe goed de muzikanten op elkaar zijn in gespeeld. Stork On Air belt vrijdagavond ook met Rianne Walther, zangeres van The Indien.

Deze week in de uitzending
Maandagavond is Machine Makes Man te gast bij Stork On Air. Het trio, bestaande uit Robin Brock, Nikkie Freeke en Rick Kuyper, gaf haar eerste optreden tijdens de Haagse Pop Week in de Zwarte Ruiter. Dat het het debuutoptreden was van Machine Makes Man kon de 3voor12 Den Haag-recensent niet geloven en ook bij andere optredens wist het trio op te vallen met gewaagde harmonieën, een overtuigende ritmesectie en pakkende gitaarriffs. Na het verschijnen van de eerste single 'Solar Wind' is de band nu te gast bij Den Haag FM.

Stork On Air belt maandagavond ook met Rianne Walther van The Indien. De groep speelt aankomende week op Noorderslag en brengt deze maand ook haar eerste EP uit. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Thomas van der Want.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag