Paul Weller verruilt Parkpop voor Glastonbury

Haags festival op zoek naar vervanger

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het optreden van Paul Weller op de 35e editie van Parkpop gaat niet door, dat heeft het festival vandaag bekend gemaakt. Reden voor het afgelasten van het optreden is dat Weller de uitnodiging heeft ontvangen om samen met The Who op te treden tijdens het Glastonbury Festival.

DUCOS Productions, organisator van Parkpop, laat weten het jammer te vinden dat Paul Weller het podium in het Zuiderpark niet zal betreden op 28 juni maar begrijpt hoe bijzonder en speciaal de mogelijkheid is voor Weller om samen met de legendarische band The Who te spelen. "I'm so sorry to say that I can no longer perform at this years Parkpop. I was recently asked to perform at Glastonbury as special guest to The Who and it's an honour that I couldn't turn down. I'm really hoping to come back to Holland soon and know you'll have a great time at the festival”, aldus Paul Weller.
 
Tijdens Parkpop zijn er in ieder geval optredens van Chef’Special, The Elementary Penguins, Orange Skyline en Bongo Botrako. De organisatie zal binnenkort een gepaste vervanger voor Weller aankondigen.