Splendid en Monomyth op Haagse Pop Nach

Veel muziek tijdens gratis avond in het Paard van Troje op 24 oktober

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse Pop Week sloot volgens vaste traditie af met de Finale in het Paard van Troje. Dit jaar is, door het 30-jarig jubileum van organisator HPC, de Haagse Pop Week een Haagse Pop Maand geworden en is de finale eenmalig omgedoopt tot de Haagse Pop Nach.

Tijdens deze avond zullen er veel liveshows zijn van Haagse bands en acts, als Splendid, Kern Koppen, Rosie en Monomyth. Maar ook zullen veel opkomende bands een optreden verzorgen tijdens de Haagse Pop Nach. Ook zal het vaste onderdeel van de avond, het uitreiken van de Haagse Pop Prijzen voor beste initiatief, aanstormend talent en dé Haagse Popprijs, zeker niet ontbreken.

De Haagse Pop Nach vindt plaats in de grote zaal, kleine zaal, foyer en het café van het Paard van Troje. De avond zal starten om 19:00 met de eerste act in het Paardcafé en zal doorgaan tot diep in de nacht tijdens de afterparty’s in het café en in de kleine zaal van het Paard van Troje.

Volledige programma:
Splendid, Monomyth, Rosie, Kern Koppen, Tears & Marble, Trio Escobar, DJ Friss, DJ Irie, DJ Dirty Priest, AAPNOOTMIES, Out Of The Blue, Sára Hélène, DJ Bella Hay, Blue J, Replayced, Junkie and the Halo, TAPE, Made in Stock, Jessica Perotti, Merel van der Kruk en Dream Up.