The Black Veins presenteert album tijdens festival op De Pier

En brengt nieuwe videoclip uit

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse rockband The Black Veins presenteert op vrijdag 11 december zijn debuutalbum op een nieuw popfestival, New Waves, dat plaatsvindt op de Scheveningse Pier. Als klap op de vuurpijl brengt de band vandaag ook nog eens de videoclip van eerste single 'Sky Above Me' uit.

New Waves

Het festival New Waves vindt dit jaar voor het eerst plaats en wordt georganiseerd door Popagenda Scheveningen en YMCA Muziekcentrum Scheveningen in samenwerking met The Black Veins. Het festival start om 20:30 op De Pier en verhuist om middernacht naar Poppodium Saturnus in de Keizerstraat voor de afterparty.

Nadat The Black Veins het idee had het zijn album te presenteren op De Pier, is hier uiteindelijk het New Waves-festival uit ontstaan. De albumpresentatie staat op deze eerste editie dan ook centraal. Naast muziek is er ook een zogenaamde 'food experience'. Om middernacht worden de bezoekers met speciale feestbussen van De Pier naar Poppodium Saturnus vervoerd. De volledige programmering van New Waves wordt in de aanloop naar het festival bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van Popagenda Scheveningen.

The Black Veins

The Black Veins maakt rockmuziek met invloeden uit de blueswereld. Het trio speelt sinds 2014 door het hele land en valt op met een energiek, herkenbaar en rauw geluid. Nu is er dan eindelijk een album. De debuutsingle Sky Above Me is maandag 2 november bij Stork on Air op Den Haag FM in première gegaan en vandaag wordt de videoclip gelanceerd.