Danella Smith Band presenteert nieuwe single Danella Smith Band presenteert nieuwe single

Zaterdag 24 januari in Saturnus Scheveningen

, Redactie 3voor12 Den Haag

Danella Smith Band presenteert nieuwe single

Zaterdag 24 januari in Saturnus Scheveningen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Danella Smith Band rondom de van Namibië naar Den Haag verhuisde singer-songwriter Smith presenteert aanstaande zaterdag 24 januari de nieuwe single ‘Pinned up butterfly’. Het nummer is afkomstig van de tweede EP ’ Lekker Sand’, de opvolger van ‘My Africa’. De EP wordt op vrijdag 27 maart gepresenteerd in het HPC Café.

Danella Smith verhuisde drie jaar geleden naar Den Haag om haar muzikale carrière uit te breiden. Inmiddels heeft zij een multiculturele band om zich heen verzameld waarmee zij vrolijke poprock met een folky randje maakt, gezongen in het Engels en Afrikaans. Danella Smith Band bestaat momenteel uit Sahil Bahl (gitaar), Mark Brophy (bas), Dimitri Vlaanderen (drums/zang) en Maaike Peterse (cello). Behalve Danella Smith Band presenteert ook Marvin Dee zijn nieuwe single ‘Soldier on’ in de Saturnus. Ook verzorgt Marvin Dee het voorprogramma tijdens de EP-presentatie in het HPC Café.
 
De singlerelease in Saturnus, Keizerstraat 58 in Scheveningen, begint om 20.30 uur en de entree 4 euro. De EP-presentatie op 27 maart in het HPC Café begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag