Column: Sterkte Remco Column: Sterkte Remco

"Zijn grootste zegen in al die jaren was natuurlijk wel het binnenhengelen van uw favoriete columnist"

, Justin Verkijk

Column: Sterkte Remco

"Zijn grootste zegen in al die jaren was natuurlijk wel het binnenhengelen van uw favoriete columnist"

Justin Verkijk ,

Volgens mij moet ik eerst even mijn excuses aanbieden aan de organisatie van het Bevrijdingsfestival Den Haag. We zijn een maandje verder sinds mijn vorige column en ondertussen is er op 5 mei maar één plek waar je moet zijn om je vrijheid te vieren en dat is op ons eigen fucking Malieveld. Met Typhoon, Kensington en Jett Rebel op ’t affiche hebben ze toch wel de grootste Nederlandse namen van het moment deze kant op weten te lokken. Als de 3JS spelen gaan we gewoon even een biertje halen en heel lang zeiken. Je kunt in dat geval inderdaad beter naar je eigen gezeik luisteren.

Komende maandag krijgen we ook eindelijk een teken van leven uit kamp Live I Life. Ik breek trouwens nog altijd mijn nek over die naam. Mag ik dat met terugwerkende kracht nog even een kutnaam vinden? Prima. Ik heb stiekem al een beetje gehoord wie er komen spelen, maar ik heb beloofd dat ik mijn waffel zou houden. Iets dat ik overigens nooit met de Volvo Ocean Race heb afgesproken, maar da’s weer een heel ander verhaal. Nog even een kleine shout out naar die dame van dat communicatiebureau uit 020 die mij per ongeluk op de radio vertelde dat ze “komende woensdag pas gingen aankondigen” dat Golden Earring en DI-RECT ook aanwezig zijn op het yuppenfeest. Ik vraag me af of ze al een nieuwe baan heeft. Oh wat dwaal ik lekker af. Komende maandag horen we welke artiesten er komen optreden op 26 april tijdens Live I Life. Ik ga je toch lekker wat vertellen over het programma: Typhoon, Kensington, Jett Rebel en de 3JS zijn er in ieder geval niet bij. René Bom waarschijnlijk wel, ook niet kapot te krijgen die vent hè. 
 
Tot slot wil ik ook nog ff afzwaaiend 3voor12 Den Haag hoofdredacteur Remco van der Ham al het geluk wensen bij zijn nieuwe uitdaging. Zijn grootste zegen in al die jaren was natuurlijk wel het binnenhengelen van uw favoriete columnist, dank u. Als iemand in deze tijd zijn toffe maar ook steady baan opzegt omdat ‘ie heel erg in een bandje gelooft en dus eigenlijk gewoon z’n kloten op een snijplank legt, kun je daar alleen maar respect voor hebben. Ik heb de nieuwe single van WOOT (die waar ze zo geheimzinnig over doen) al gehoord en ik kan daarom zeggen: prettige wedstrijd, sterkte Remco! Geintje. Geen geintje. Oh toch wel een geintje. Kan niet wachten om dat nieuwe plaatje eindelijk de Haagse ether in te slingeren.
 
Over Justin
De wekker van Justin Verkijk gaat altijd net iets eerder dan die van jou. Iedere morgen brult hij de stad wakker in zijn programma Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Bij KX Radio draait Justin iedere donderdag platen die hij zelf wil horen. In het weekend vind je hem in het nachtleven, vaak gewapend met microfoon of achter de draaitafels. Verder is hij de vaste spreekstalmeester op festivals als Lowlands, Pitch, Lentekabinet en Dekmantel Festival.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag