The Indien, Crystal Water, The Black Veins en Some Kind of Fire Rose op Club 3voor12 Den Haag #39

Zaterdag 3 januari in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het nieuwe jaar begint goed. Als je nog aan het bijkomen bent van Oud & Nieuw starten wij alweer met een nieuwe editie van Club 3voor12 Den Haag. Op zaterdag 3 januari hebben we weer vier puike bands voor je opgetrommeld die geen last hebben van een winterdepressie; The Indien, Crystal Water, The Black Veins en Some Kind of Fire Rose. Dus kom naar het Paardcafé en luidt samen met ons het nieuwe jaar in.

De avond wordt geopend door Some Kind of Fire Rose. Dit singer-songwriter duo bestaat uit tevens real life-duo Gijs Hietkamp en Lisette van Zwieten. Het tweetal was al te zien op festivals als Kaderock, Parkpop, Haagse Pop Week, THISSFest, XXL-Mas Party en won meerdere THISSAwards. Onlangs verscheen de EP ‘Breekbaar’. Hierna draaien we de volumeknop open met The Black Veins. Dit trio bestaat nog maar een jaartje, maar blies nu al festivals als Kaderock, HPC Winterfest en het Zeeheldenfestival omver met een flinke dosis stevige rock in de stijl van Triggerfinger en Iggy Pop.
 
Na een lange radiostilte was daar onlangs ineens weer nieuws rondom de band Crystal Water. Er is een nieuwe EP en de band lijfde twee nieuwe bandleden in; Bart Schatteleijn (XOXO, High on Drums, Instant Mix) en Pieter van der Velden (Mustangs). Verwacht een fijne mix van indierock en psychedelische rock. De 39e editie van Club 3voor12 Den Haag wordt afgesloten door The Indien, één van de meest veelbelovende bands van het moment. De band tourde al met DI-RECT en staat half januari op Eurosonic Noorderslag. Ook verschijnt binnenkort de debuut-EP met daarop bluesy rock met elektronische invloeden.

Tijdschema
19.30 uur zaal open
20.00 uur Some Kind of Fire Rose
21.00 uur The Black Veins
22.10 uur Crystal Water
23.30 uur The Indien
00.00 uur dj's

Club 3voor12 Den Haag #39
Zaterdag 3 januari @ Paardcafé
Aanvang: 19.30 uur / gratis entree