Club 3voor12 Den Haag #42

Met The Great Communicators, Moon Tapes en Tarzan's My Daddy

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met de winter voor de deur en de Haagse Pop Maand achter de kiezen is het weer tijd voor een een denderende clubavond in het Paardcafé. Op zaterdag 7 november nodigen we drie bandjes uit. We gebruiken wee wat clichés om de avond te duiden: Inspirerend, met een knipoog, meisjes met ballen, rechtstreeks uit het hart, jonge honden en sferisch.

The Great Communicators

Een bandje dat al vaker gespeeld heeft op de club avond!? Wat is dat nou. Ja dat doen we gewoon. Waarom? Omdat The Great Communicators een zomer lang in de studio gezeten hebben. Wat dus wil zeggen dat er binnenkort een album uitkomt en dat zij die liedjes gaan spelen, exclusief en als eerste bij ons. De tweeënveertigste editie wordt dus bij voorbaat al een legendarische avond. The Great Communicators maakt muziek waar je niet omheen kunt, intens, bombastisch en catchy zonder spanning te verliezen. 

Moon Tapes

Als zelfs de pers in Australië, Japan en Mexico over dit bandje schrijft kan dit muziekblogje natuurlijk nooit achterblijven. Uit Amsterdam komen ze, de wave/shoegaze band met dito uitstraling. Klinkt als? Morrissey op een vrolijke dag? Of is dat te makkelijk, want het klinkt ook als heel veel jonge bandjes die we de afgelopen jaren hebben zien opstaan in Engeland. Wij zijn vooral blij dat ze komen openen op zaterdag 7 november, 21.00 uur in het Paardcafé.

Tarzan's My Daddy

Twee meisjes, op gitaar en drums. Keiharde gitaarlicks en nog hardere drums. Tarzan's My Daddy moet waarschijnlijk de Lager nog uit het haar wassen als ze staan te spelen op Club 3voor12 Den Haag, ze komen namelijk net uit Engeland. Daar zijn ze dan op tour geweest. Typisch Tarzan's My daddy, die timmeren al jaren aan de weg maar vooral buiten Den Haag. 3voor12 Den Haag is daarom ook blij dat ze eindelijk eens een thuiswedstrijd komen spelen. 

Nadat de bands klaar zijn kan er nog flink doorgedanst worden, het collectief Smaakmakers verzorgt de muziek die avond. Haags, Brits, Amerikaans, Frans of Australisch, het maakt de mannen niets uit. Als het maar een heftig "Ooooh ja!"-gehalte heeft. 

Entree = GRATIS 
Aanvang = 20.00 uur