Haagse Song van het Jaar 2015

Stem mee voor het beste liedje van het jaar

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Welke Haagse act maakte het mooiste, vetste, beste, meest dansbare of juist tranentrekkende nummer van 2015? Kortom; wie maakte dé Haagse Song van het Jaar? Aapnootmies of Woof! Woof! Ridicule? Woot of F? Anouk of Di-rect? Billy The Kit of Dropmix? Emmaly Brown of Evenblij & Van Eijk? Jon Tarifa of Pat Smith? Pravini of Son Mieux? De keuze is aan jullie zelf.

3voor12 Den Haag en radiozender Den Haag FM slaan de handen ineen en gooien op 1 december de stembus open. Er is een lijst met vijftig Haagse nummers samengesteld, waaruit iedereen zijn of haar favoriete songs kan kiezen. Die lijst is leidraad, men mag ook eigen favorieten invoeren. Er kan gestemd worden tot donderdag 24 december om 23.59 uur.

Op maandag 28 december wordt live in het Paard van Troje de uitslag bekend gemaakt tijdens een speciale uitzending van Stork on Air. Verschillende kanshebbers treden dan op. De feestelijke avond start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die gestemd heeft. Niet gestemd? Dan kom je er ook niet in! Den Haag FM zendt de bekendmaking van dé Haagse Song van het Jaar live uit op de radio in het programma Stork On Air. 

De winnaar krijgt naast de eeuwige roem (van hooguit een jaar, dat dan weer wel) een wisseltrofee mee naar huis met daarbij de opdracht er iets persoonlijks aan toe te voegen. Zo ontstaat in de loop der jaren een uniek Haags kunstwerk met de signatuur van de Haagse popscene erin, erop en eraan.