The Brahms in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is The Brahms te gast bij Stork On Air. De deels Haagse band is ontstaan op de Herman Brood Academie en laat zich inspireren door bands als Vampire Weekend, Balthazar en Alt-J.

Deze week in de uitzending
The Brahms maakt eigenzinnige indiepop en weet op te vallen met pakkende en melodische nummers. Geinspireerd door bands als Vampire Weekend, Balthazar en Alt-J, stond het viertal al in Paradiso, het Paard van Troje en Patronaat. De groep werkt op dit moment hard aan haar debuut-EP en mag eind januari de aftershow verzorgen van The Kooks in de Heineken Music Hall. Voordat heel Nederland fans is van de deels Haagse band zijn ze eerst te gast bij Stork On Air.

The Brahms is de laatste band die in 2014 live gaat optreden bij Stork On Air. Voordat het programma vanaf januari 2015 naar de maandagavond verhuisd is er eerst op tweede kerstdag een uitzending waarin onder andere de hoogtepunten van afgelopen jaar worden uitgezonden. Vrijdag wordt de uitzending gepresenteerd door Nick Stein en Laura Nijhuijs.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.