Medicine Jet en State-X New Forms in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Medicine Jet, de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van december, te gast bij Stork On Air. Stork On Air belt daarnaast met de organisatie van State-X New Forms. Het festival vindt vrijdag en zaterdag plaats.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Medicine Jet te gast bij Den Haag FM. Het drietal is de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van de maand december en bestaat uit Tijs Kulker, Frank van Bruggen en Pascal Konings. Medicine Jet weet de luisteraar te betoveren met een hypnotiserend spektakel waar psychedelische jams, heldere grooves en catchy melodieën samen komen. Hoe dat daadwerkelijk klinkt laten ze vrijdagavond niet alleen akoestisch horen, maar Stork draait ook gelijk een nieuwe track van de nog te verschijnen EP. 

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Gideon Rozendaal over State-X New Forms. Het festival vindt vrijdag en zaterdag plaats in het Paard van Troje en Prins 27 en er zijn onder andere optredens van The Kyteman Orchestra, Chicks On Speed en Case Mayfield. Ook bands uit regio Den Haag zijn op het festival te zien waaronder Ohm, The Howl Ensemble, Tears & Marble en Suzanne Ypma. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Jaco van der Waal. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.