Atlantic Attraction en Skellot in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Atlantic Attraction te gast. Het viertal toerde de afgelopen weken door Europa en presenteerde onlangs een nieuwe EP. Stork On Air belt daarnaast vrijdagavond met Skellot. De band presenteert zaterdag 'The Kind Messenger' in Musicon.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Atlantic Attraction te gast bij Den Haag FM. Het viertal was afgelopen jaar veel in de studio met Bas van Wageningen van DI-RECT te vinden en het resultaat, de EP 'Strange Love', werd afgelopen maand gepresenteerd. Na het uitbrengen van het nieuwe materiaal is de band gaan touren door Europa en voordat ze weer ook in ons land verschillende podia onveilig gaan maken, komen ze langs bij Stork On Air.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Timothy Dunn van Skellot. Het drietal, dat eclectische mathmetal maakt, presenteert zaterdag haar tweede EP getiteld 'The Kind Messenger' in Musicon. De uitzending wordt gepresenteerd door Thomas van der Want en Jaco van der Waal. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.