Geert van Emden en Tarzan's My Daddy in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Geert van Emden te gast bij Stork On Air. De singer-songwriter werkt momenteel aan zijn eerste EP. Stork On Air belt daarnaast met Suzanne Jalink van Tarzan's My Daddy. De groep brengt volgende week niet alleen een nieuwe EP uit, maar ook een videoclip en organiseert het evenement 'Monkey Vibes'.

Deze week in de uitzending
Hij is dan wel in Schiedam geboren, maar Geert van Emdenwoont inmiddels al zo'n twee jaar in de hofstad. Met zijn excentrieke stem en zijn gevoelige akoestische songs, die doen denken aan Fink, Bon Iver en Ben Howard, heeft hij al menig hart veroverd. Zo kreeg hij al een keer een man in het publiek aan het huilen. Met een EP in het verschiet moet deze singer-songwriter langskomen bij Stork On Air en gelukkig gaat dat deze vrijdag eindelijk gebeuren!

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Suzanne Jalink van Tarzan's My Daddy. Het Duo brengt de komende tijd twee Ep's uit waarvan de release van de eerste op zaterdag 6 december plaats vindt. Suzanne en Nienke organiseren die avond de eerste editie van 'Monkey Vibes' bij Surfdorp F.A.S.T., waar ook onder andere Rät N Frikk en Mushroom Mosis gaan optreden. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Glenn Walsh. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.