David Benjamin en The Deaf in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is David Benjamin, de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van november, te gast. Eerder dit jaar was hij nog één van de finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Stork On Air belt daarnaast ook met Janneke Nijhuijs van The Deaf.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is David Benjamin te gast. De singer-songwriter was eerder dit jaar nog te zien in het programma 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland' en schopte het zelfs tot de finale. De mensen die het programma niet hebben gevolgd zouden David ook kunnen kennen als frontman van The Relish. De groep ging in 2011 onverwacht uit elkaar, nadat niet lang daarvoor een platencontract werd getekend. Onlangs verscheen de eerste EP van David getiteld 'Victoria' en David zal vrijdagavond wat nummers van de plaat ten gehore brengen. 

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Janneke Nijhuijs van The Deaf. De groep presenteert volgende week vrijdag haar tweede album in een uitverkocht Paard. Voor de mensen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen is er goed nieuws: er komt een clubtour aan! De uitzending wordt gepresenteerd door Jaco van der Waal en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.