Harvest Road & Metalcon in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is de band Harvest Road te gast bij Stork On Air. De groep uit regio Den Haag staat in november in de finale van de Westlandse Popprijs en bracht onlangs een EP uit. Stork On Air belt daarnaast ook met Dennis Kuiper van Metalcon.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Harvest Road te gast bij Stork On Air. De groep uit regio Den Haag is een jaar bij elkaar en maakt een mix van southern rock en funk met invloeden van country- en bluesmuziek. Het vijftal bracht deze zomer haar eerste EP uit en was al te zien op verschillende festivals. Harvest Road maakt zich klaar voor de Westlandse Popprijs maar eerst zijn ze te gast bij Stork On Air.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Dennis Kuiper, organisator van Metalcon. Zaterdag is de tweede editie van het metalfestival in Musicon en net als de eerste keer is het evenement ook dit weer uitverkocht. Met acts als Rages Of Sin, Face Meets Concrete en Purest Of Pain moet dat wel een succes worden. Stork On Air belt daarnaast ook met Marco Bijsterbosch van poppodium de Supermarkt. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.