Tears & Marble in Stork On Air Tears & Marble in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Tears & Marble in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Stork On Air pas vanaf 22.00 uur te horen. Tears & Marble komt langs, dus een goede reden om ook deze vrijdag weer je radio af te stemmen op Den Haag FM.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Tears & Marble te gast. Het duo, bestaande uit Cris Kühlen en Bella Hay, ´╗┐liet eind 2013 met een cover van 'What is love' van Haddaway voor het eerst van zich horen en weet synths, beats en vocalen samen te brengen tot een dromerige electrotrip. Na het uitbrengen van de debuut-EP 'Romance' stonden de twee al op festivals als Pitch en Sniester en het duo reisde onlangs nog af naar Hamburg om op te treden op het ´╗┐Reeperbahn festival. Tears & Marble is genomineerd voor een Haagse Pop Prijs in de categorie 'Aanstormend Talent' en de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van oktober. Genoeg om over te praten dus! De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Nick Stein. 

Is één uurtje Haagse muziek niet voldoende? Kom dan vrijdag vanaf 15.00 uur naar de Centrale Bibliotheek om de Haagse Pop Week Radio Special bij te wonen. Er zijn optredens van F, Jara en Thin Pillow en Joris Wijsmuller (wethouder van cultuur), Gideon Rozendaal (coördinator van de Haagse Pop Week) en Gijs Ballering (Friends Of The Family) schuiven aan. Kan je niet aanwezig zijn? De uitzending is tussen 15.00 en 18.00 uur te beluisteren via 92.0 FM. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag